Empresa

Experiència, proximitat, eficàcia són els principals valors que ens defineixen

Amb més de 30 anys d’experiència en el sector, PINTURES SANT NARCÍS uneix professionalitat i innovació constant, per oferir una àmplia gamma de pintures, destinades tant a professionals com a particulars, que donin resposta a les necessitats dels nostres clients.

El nostre objectiu és esdevenir un clar referent per als professionals i usuaris, oferint un gran ventall de solucions i acabats en el sector de la pintura per a la construcció com en la decoració.

PINTURES SANT NARCÍS, amb l’interès d’oferir sempre el millor servei, hem renovat la nostra botiga de Girona, de més de 200 m2, equipant-la amb dos espais de ShowRoom amb mostraris de colors per facilitar la selecció del color i acabats de les nostres famílies de pintures, tant per exterior com per interior. A més, els mobles expositors, mostren i exposen la informació pràctica sobre l’ús i avantatges de cada producte, els seus colors i acabats. També disposem d’un extens assortiment de catàlegs de paper pintat i parquets.

A través de les nostres botigues d’OLOT i GIRONA, podreu gaudir d’una gran atenció i bon assessorament professional.

 

Les nostres marques

Disposem de marques de reconegut prestigi i qualitat per mantenir el nivell d’exigència dels nostres clients. Som distribuïdors oficials de: Revetón, Tollens, Alp, Pentrillo. Altres marques que trobareu a la nostra botiga: Rualaix, Aguaplast, Fischer, entre d’altres.

Equip professional

Àngel Nierga

Àngel Nierga

Gerent

M 649 470 338

David Villamil

David Villamil

Comercial

M 664 627 449

Antoni Molina

Antoni Molina

Encarregat de magatzem

Albert Piqueras

Albert Piqueras

Especialista en colors